Iphone nyheter

Test: Iphone 14 (2022) – en Iphone för folket – MacWorld

En personligt anpassad iPhone-låsskärm med en bild i bakgrunden och … Få alla nyheter om lag, ligor och idrottspersoner i Apple News med My Sports.

Iphone 14 är fortfarande en bra telefon, men är steget från Iphone 13 tillräckligt stort? Vi testar den “enklare” modellen i Apples nya Iphone-serie.

MacWorld iPhone – nyheter, guider, tester och rykten om …

MacWorld iPhone – nyheter, guider, tester och rykten om iPhone

Läs artiklar som har valts ut åt just dig baserat på de kanaler och ämnen du följer, förslag från Siri och populära nyheter i News på iPhone.

Allt om Apples iPhone. MacWorld skriver dagligen nyheter, tester och guider som hjälper dig får ut mer av din mobil och iOS.

Nyheter i iOS 16 – Apple-support (SE)

Nyhet iPhone 14 Pro · Nyhet iPhone 14 · iPhone SE · Vilken iPhone passar dig? · Så köper du iPhone · Tillbehör i blickfånget · Snabb leverans eller hämtning i butik.

Nu är iOS snabbare och mer responsivt på alla enheter som stöds. Läs mer om de nya funktionerna i iOS 16.

Se nyhetsartiklar som är utvalda för dig på iPhone

Se nyhetsartiklar som är utvalda för dig på iPhone – Apple-support (SE)

Med iOS 16 på iPhone får användaren nya personliga låsskärmar, fokusfilter, delat bildbibliotek och banbrytande nya … Se alla nyheter i iOS 16.

Läs artiklar som har valts ut åt just dig baserat på de kanaler och ämnen du följer, förslag från Siri och populära nyheter i News på iPhone.

iPhone – Apple (SE)

Använda News-widgetar på iPhone. Du kan enkelt se dagens toppartiklar och trendande artiklar från appen News , liksom artiklar om ett ämne du väljer, …

Kraftfull. Stilig. Tålig. Ta en titt på nya iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus och iPhone SE.

iOS 16 – Apple (SE)

iPhone är en smartmobil som utvecklats av Apple. … 23 NOV 2022 AFTONBLADET TV NYHETER … I kväll får vi se Apples nya Iphones för första gången.

Med iOS 16 på iPhone får användaren nya personliga låsskärmar, fokusfilter, delat bildbibliotek och banbrytande nya meddelandefunktioner.

Använda News-widgetar på iPhone – Apple-support (SE)

Se dagens toppartiklar och trendande artiklar, liksom artiklar om ett nyhetsämne du väljer, i widgetarna Today och For You på iPhone.

iPhone – Aftonbladet

iPhone – läs om det senaste släppet och recensioner

iPhone är en smartmobil som utvecklats av Apple. Mobiltelefonen lanserades första gången 2008 i Sverige och har kommit ut i nya versioner genom åren. Läs mer om de senste mobilerna här.

Test: Apple iPhone 14 – med nyheter som inte syns

Test av Apple iPhone 14. Vi jämför med iPhone 13 och undrar vad du får för pengarna när du väljer Apples enklare flaggskepp.

Iphone – DN.SE

Keywords: iphone nyheter