Lidl Alingsås – Öppettider och Information

För att underlätta din shoppingupplevelse på Lidl i Alingsås är det viktigt att du känner till dess öppettider. Nedan hittar du information om när butiken är öppen:

Dag Öppettider
Måndag 08:00 – 20:00
Tisdag 08:00 – 20:00
Onsdag 08:00 – 20:00
Torsdag 08:00 – 20:00
Fredag 08:00 – 20:00
Lördag 08:00 – 18:00
Söndag Stängt

Vad du bör veta om Lidl Alingsås

Lidl Alingsås erbjuder sina kunder ett brett sortiment av livsmedel. Butiken är populär för sina konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter. Här hittar du allt från färsk frukt och grönsaker till mejeriprodukter, kött, fisk, bröd och mycket mer. Lidl Alingsås strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundservice och en trevlig shoppingupplevelse.

Kvalitetsprodukter till låga priser

En av Lidl Alingsås stora fördelar är deras prisvärda produkter av hög kvalitet. Genom att effektivisera inköpsprocessen och ha ett välplanerat sortiment kan de erbjuda sina kunder produkter till låga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan alltid räkna med att hitta bra erbjudanden och kampanjer när du handlar på Lidl Alingsås.

Kundservice och tillgänglighet

Lidl Alingsås strävar efter att vara tillgänglig för sina kunder. Personalen är alltid redo att hjälpa till och svara på frågor. Butiken är utformad för att vara lätt att navigera och ser till att kunderna hittar det de behöver snabbt och enkelt. Om du har särskilda behov eller frågor kan du alltid vända dig till personalen för assistans.

Lidl Alingsås är den perfekta butiken för kunder som letar efter högkvalitativa produkter till låga priser samt en trevlig och tillgänglig shoppingupplevelse.

Mer information om Lidl Alingsås

  • Adress: Stora Torget 1, Alingsås
  • Telefonnummer: 031-123456
  • E-post: alingsas@lidl.se

Ofte stillede spørgsmål

Strukturerad guide till Lidl öppettider i Alingsås

Vilka är Lidl Alingsås öppettider?

Lidl i Alingsås har följande öppettider: måndag till fredag 8:00-20:00, lördag 8:00-18:00 och söndag 10:00-18:00. Det är bra att känna till öppettiderna för att planera dina inköp på bästa sätt.

Är Lidl i Alingsås öppet på helger?

Ja, Lidl i Alingsås är öppet på helger. På lördagar är butiken öppen mellan 8:00-18:00 och på söndagar mellan 10:00-18:00. Om du behöver handla på helger kan du förlita dig på att Lidl i Alingsås har öppet.

Har Lidl Alingsås någon lunchstängning?

Nej, Lidl Alingsås har ingen lunchstängning. Butiken är öppen kontinuerligt från morgon till kväll enligt sina reguljära öppettider. Perfekt för att kunna handla när det passar dig bäst.

Har Lidl Alingsås avvikande öppettider under helgdagar?

Ja, Lidl i Alingsås kan ha avvikande öppettider under helgdagar som jul, nyår och påsk. Det är alltid bäst att dubbelkolla öppettiderna för dessa dagar. För att undvika missförstånd är det alltid bra att kontrollera öppettiderna under helgdagar.

Finns det parkering vid Lidl Alingsås?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Lidl Alingsås. Du kan enkelt parkera din bil när du handlar där. Ett bekvämt alternativ när du behöver göra större inköp eller när du har bråttom.

Hur hittar jag Lidl i Alingsås?

Lidl i Alingsås ligger på [adress], i närheten av [känd plats]. Du kan enkelt hitta butiken med hjälp av en GPS eller genom att följa skyltarna i området. Det är alltid bra att ha koll på var butiken är belägen för att undvika att bli vilse på vägen.

Har Lidl Alingsås en egen hemsida där jag kan hitta mer information?

Ja, Lidl Alingsås har en officiell hemsida där du kan hitta mer information om butiken, dess öppettider, kampanjer och mycket mer. Besök [hemsida] för att komma åt all den relevanta informationen.

Kan jag ringa Lidl Alingsås för att få information om deras öppettider?

Det är inte säkert att Lidl Alingsås har en telefonlinje som ger information om deras öppettider. Det bästa sättet att säkerställa öppettiderna är att besöka deras officiella hemsida eller att besöka butiken. Att dubbelkolla på hemsidan eller att besöka butiken personligen är det mest tillförlitliga sättet att få information om öppettiderna.

Finns det andra Lidl-butiker i närheten av Alingsås?

Ja, det finns andra Lidl-butiker i närheten av Alingsås. Genom att besöka Lidls hemsida kan du hitta information om andra butiker och deras öppettider. Om du skulle föredra att besöka en annan Lidl-butik i närheten har du möjligheten att göra det.

Kan jag få information om Lidl Alingsås öppettider genom sociala medier?

Ja, Lidl Alingsås kan publicera information om sina öppettider och eventuella ändringar på sina sociala mediekonton som Facebook eller Instagram. Det kan vara ett bra sätt att hålla sig uppdaterad när det gäller öppettiderna. Om du följer Lidl Alingsås på sociala medier kan du få den senaste informationen om öppettiderna och annan relevant information.

Artiklen Lidl Alingsås – Öppettider och Information har i gennemsnit fået 3.8 stjerner baseret på 24 anmeldelser