Tjejvasan 2021 svt

Längdskidor: Tjejvasan – SVT Play

Längdskidor: Tjejvasan | SVT Play

Direktsändning från Tjejvasan med start i Oxberg och målgång i Mora. 30 km. Världens största skidlopp enbart för kvinnor.

Vasaloppet – SVT Play

Vasaloppet | SVT Play

Dags igen för det klassiska Vasaloppet – niomilsutmaningen som har en särskild plats i svenska folkets hjärtan.

GUIDE: Allt om unika Vasaloppet 2021 | SVT Sport

28 feb. 2021 — GUIDE: Allt om unika Vasaloppet 2021 · När: Vasaloppet: Söndag den 7 mars klockan 7.30. · Sändningstider: Huvudsändning: 07.30-13.00 SVT1/Play

Den 97:e upplagan av Vasaloppet liknar ingen tidigare på grund av coronapandemin.Borta är folkfesten med tusentals åkare. Fokus är endast på elitåkarna och toppstriden.Här har ni de viktigaste att veta inför starten.

Vasaloppet | SVT Sport

Till vänster: Vasaloppets vd Johan Eriksson talar i SVT:s mikrofon. Till höger. 59 sek. Svalnande intresse för Vasaloppet – platser kvar i alla lopp.

SVT Sport – Sveriges största sportredaktion. Håll dig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT.

Svenska eliten gör upp i Tjejvasan | SVT Sport

25 feb. 2022 — Det har blivit dags för den 34:e upplagan av Tjejvasan. 4 500 personer är anmälda för att köra de 30 kilometerna i Vasaloppsspåren.

Det har blivit dags för den 34:e upplagan av Tjejvasan. 4 500 personer är anmälda för att köra de 30 kilometerna i Vasaloppsspåren. Flera av de främsta damerna i Ski Classics kommer till start bland annat fjolårssegraren Lina Korsgren.

Ber om ursäkt efter förvirringen i Tjejvasan | SVT Sport

Lina Korsgren vann Tjejvasan efter stor förvirring. Foto: SVT. Ber om ursäkt efter förvirringen i Tjejvasan. Uppdaterad 3 mars 2021 Publicerad 3 mars 2021.

Det rådde under ett par minuter stor förvirring kring vem som vann Tjejvasan i lördags. Lina Korsgren fick kransen men blev sedan av med den till tvåan Britta Johansson Norgren för att åter få den. – Vi har bett tjejerna om ursäkt, säger Vasaloppets sportchef Tommy Höglund.

Vasaloppet 2021 | SVT Nyheter

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

GUIDE: Allt du behöver veta inför unika Tjejvasan | SVT Sport

1988 var det dags för den första Tjejvasan. Nu 33 år senare är det dags för en bantad version … Uppdaterad 26 februari 2021 Publicerad 26 februari 2021.

1988 var det dags för den första Tjejvasan.Nu 33 år senare är det dags för en bantad version med endast 100 deltagare.Du ser loppet i SVT med start 08.45 lördag.Här är allt du behöver om favoriterna och förutsättningarna.

En skidvecka blir tre – bara elitåkare i Vasaloppet 2021

En skidvecka blir tre – bara elitåkare i Vasaloppet 2021 | SVT Nyheter

4 nov. 2020 — Bara elitåkare i Vasaloppet och Tjejvasan, och öppen arena under drygt tre veckor för resten av åkarna. Det är så Vasaloppsorganisationen …

Bara elitåkare i Vasaloppet och Tjejvasan, och öppen arena under drygt tre veckor för resten av åkarna. Det är så Vasaloppsorganisationen tänker genomföra årets lopp på grund av pandemin. – Vi har jobbat stenhårt för att vi ska kunna genomföra det här, säger Johan Eriksson, tillförordnad vd för Vasaloppet.

Korsgren vann Tjejvasan – efter stor förvirring | SVT Sport

Lina Korsgren vann Tjejvasan – efter stor förvirring i mål. Det blev spurtstrid mot Britta … Uppdaterad 28 februari 2021 Publicerad 27 februari 2021.

Lina Korsgren vann Tjejvasan – efter stor förvirring i mål.Det blev spurtstrid mot Britta Johansson Norgren.Och det tog lång tid innan arrangören avgjorde vem som vann.– Jag kände att jag var först, säger Korsgren till SVT Sport.

Keywords: tjejvasan 2021 svt, svt tjejvasan, tjejvasan svt